11 Eylül 2012 Salı

Bellona mobilya ürünleri

Bellona mobilya Ürünleri Mobilya sektöründe uzun yıllara dayanan deneyim ve bilgi birikimini sunarak, sektördeki boşlukları doldurmak amacıyla 1997 yılında faaliyetlerini başlatan Bellona, kendi tasarımlarını kendi tesislerinde son teknolojiyi kullanarak üretmektedir.

Bellona mobilya Kayseri Organize Sanayi Bölgesi' nde yaptığı tesis yatırımları ile ülkemizin önde gelen üretim tesislerinden birini oluşturmuş, üretim tesislerinin ileri teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak oluşturmuştur. Faaliyete geçtiği ilk yıldan itibaren özel tasarım ve kalitede ki ürünlerin, müşteri memnuniyeti merkezli pazarlama stratejileri ile tüketiciye sunulmasının sonucu olarak sektörde önemli bir yer edinmiştir. Bellona ürünleri mobilya ve destekleyici ürünler konusunda ülkemiz tüketicilerinin beğenisini kazanmış, buna bağlı olarak daha yeni ve daha çağdaş tasarımların geliştirilme sürecini başlatmıştır.

Her biri tüketicilerin beklentilerinin ötesini hedef alan, insan sağlığını önemseyen özel tasarım örnekleri olan Bellona mobilya ürünleri evlerinizin her köşesinde yer edindiğiniz, uzman geliştirici kadrosunun dünya standartlarına yön veren tasarım çalışmalarının sonucu ortaya çok şık ve estetik ürünler  çıkarmıştır. Mobilya alanına hitap eden çok geniş bir ürün yelpazesiyle beraber tasarım ve üretimini kendi tesislerinde yapan firma, kısa sürede uluslararası alanda hizmet vermeye başlamış, ülkemiz haricinde de birçok ülkeye ürün ihracatı yapmaya başlamıştır. Tüketicinin her türlü ihtiyacının belirlenerek tasarımlarına yansıtılması sonucu oluşan işlevselliğiyle Bellona kanepe modelleri, çağımızın gereklerine uygun olarak hazırlanmıştır. Bellona oturma grubu modelleri her zevke ve dekorasyon çeşidine uygun olarak, modern ve klasik çizgilerin bir araya getirilmesi ve kullanışlılığı ön planda tutarak oluşturulmuş özel tasarım örnekleridir.

Bellona kanepe modelleri



Bellona oturma grubu modelleri







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder