28 Eylül 2012 Cuma

Çilek Mobilya Şirin Çocuk Odası

Çilek Mobilya, SL Şirin Çocuk Odası Takımı, kız çocuklarının pembe dünyasını yansıtan en güzel çocuk odası takımları arasında yer almaktadır. Pembe ranza aynı odayı paylaşan kız kardeşler için oldukça pratik bir çözümdür. Avrupa Standartlarındaki yan korumalar üst katta yatan çocuğunuzun güven içinde uyumasını sağlamaktadır. İstenildiği zaman iki ayrı karyola şeklinde de kullanılabilen ranza,
iki farklı alternatifi de sizlere sunmaktadır. Kendine güvenen ve hep erkeklerin o muhteşem spor arabalarına özenen kızlar, şimdi BiPinky Carped yatak ile kendi tarzlarıyla o arabaya kavuşmaktadırlar. Kendisine ait bir odaya sahip olan kız çocukları için farklı bir yatak alternatifi olan BiPinky Carped yatak, büyük ilgi görmektedir. Çilek logolu anahtarlıkla gelen BiPinky araba yatakların farları da tıpkı erkeklerinki gibi gerçek LED ışıklıdır. Pembe konsepti ise gri tekerlekler ve olağanüstü şık tasarımlı jantlar tamamlamaktadır. İki kapılı veya üç kapılı seçenekleri ile aynalı dolap her odayı kullanışlı bir Şirin Odasına dönüştürmektedir. Geniş iç hacimleri ve düzenli raflarıyla kız çocuklarının derli toplu bir dolaba sahip olmasını sağlamaktadır. Çocukça hatları ve şato canlandırması konsepti ile zenginleştirirken çalışma masası tasarımı ile de Şirin Çocuk Odası Takımı, odayı tamamlamaktadır.





evkur

başlık: evkur şube ve mağazaları Evkur alışveriş mağazaları elden taksit seçeneklerini sunmasıyla daha çok ön plana çıkarak müşterilerin en önemli sorununu ortadan kaldırdı. Çünkü birçok insan kredi olmayıp ya da kredi kartı olanlarında harcama limiti olmamasından dolayı mağdur olmaktaydı. İşte Evkur mağazaları bu soruna çare bularak, insanların en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri mağazalarında bulundurarak, elden taksitle alma imkanı sunuyor.

 Evkur mağazalarında bulunan ürün başlıkları şöyledir: Bilgisayar, elektronik ürünler,*telefon, beyaz eşya, ısıtma-soğutma, spor aletleri, mobilya küçük ev aletleri, ev tekstili, halı-kilim, çelik, porselen, züccaciye, ev aksesuarları, iç giyim, kozmetik, saat, gözlük, takı-aksesuardır.

  Evkur şubeleri gün geçtikçe hızla büyümeye devam ediyor. Belki bütün Türkiye’de*olmasa da hedeflerinin tüm Türkiye’de Evkur mağazaları açmak olduğunu belirtiyorlar. Taksit seçeneklerinin ve elden ödemenin kolaylığına tüm Türkiye vatandaşlarına sağlamak*istediklerini belittiler. Evkur şubeleri hemen hemen her bölgede en az bir tane olmak şartıyla açılmıştır.

  Evkur mağazaları bulunan yürüyen merdivenleriyle alışveriş yapmanın keyfini*yaşayarak yorulamadan, sorunsuz bir alışveriş yapıyorsunuz. 15 ve 36 aya kadar da taksit seçenekleri sayesinde evinizi baştan sona yenileyebilirsiniz.

14 Eylül 2012 Cuma

Çilek bebek odası

Çilek bebek odası modeleri için şık ve estetik takımları gerçekten göze hitap etmektedir.

Lütfen aşağıda görsellerini eklediğimiz bebek odası modelleri hakkında tüm görüşlerinizi konu altında yorum bırak kısmından bize bildirin






13 Eylül 2012 Perşembe

AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI

evkur mobilya

AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI
AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI

AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI

AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI



AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI


AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI
MDF DEN İMAL, LÜKENS AYAKLI,akrilik kurşunsuz poliüratan boya,her renkde ,ANTİK OYMALI ALTIN VARAK LI İŞLEMELER ..,ithal teleskopik ray sistemli,genç kız, ERKEK odası..amartisörlü kapak menteşe sistemli..kapakların çapmasını önlüyor..
gardrop genişlik:151 cm derinlik:56cm yükseklik:220cm
çalışma masası genişlik:125 cm derinlik:65cm yükseklik:140cm
kitaplık genişlik:50 cm derinlik:45cm yükseklik:175cm
şifonyer genişlik:85cm derinlik:50cm yükseklik:100cm
komodin:genişlik:55cn derinlik:45cm yükseklik:57cm
Karyola genişlik:100 cm boyu:200cm sandıklı bazalı ve istendiği ölçüde yapılıyor..AVANGARD GENÇ KIZ -ERKEK ODASI

12 Eylül 2012 Çarşamba

Bebek Odası Cibinlik Modelleri 2012

Bebek odası dekorasyonun’da büyük bir özen ve titizlik gereklidir. Sade dekor ve konfor bizim önceliğimiz olmalıdır. Aynı zamanda şıklık’da önemlidir. Bebek odalarını çeşitli aksesuarlarla renklendirebilirsiniz. Sivrisinek koruyucuları bunların başında gelmektedir. Bebek kız ise pembe, erkek ise mavi cibinlik tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz her aksesuar hem bebek odasında gerçekten gerekli bir aksesuar olmalı hem de bebeği dış etkilerden korumalı.

PAPATYAM GENÇ KIZ ODASI



PAPATYAM GENÇ KIZ ODASI
PAPATYAM GENÇ KIZ ODASI

PAPATYAM genç odası 100%MDF den imal edilmiştir..ithal teleskopik raylı çekmeceler..yan dikey sürgülü boy aynalı..parlak akrilik oto boyalı.,HER RENKDE TASARIM...
..kutu kapak içleri raf kutu bölmeli..deri sandıklı baza opsiyonlu..porselen kulplu.VEYA renkli kulp.renk seçenekli
üç kapaklı gardrop :genişlik:141 cm derinlik:60cm yükseklik:203 cm
çalışma masası: gen:120 cm der:62 cm yük:180 cm
komodin: gen:52cm der:36cm yük:56cm
karyola: gen:108 cm başucu yükseklik:90 cm boyu:196cm
şifonyer: gen:93cm der:50cm yük:94cm ayna ile yük:150cm
kitaplık: gen:54cm der:43cm yük:181 cmPAPATYAM GENÇ KIZ ODASI

Doğtaş kitaplık modelleri

Doğtaş mobilya ürünleri Sektörde kırk yıl boyunca var olarak oluşan büyük deneyimini, günümüzün ileri teknolojisi ile donatılmış üretim tesisleri, araştırma geliştirme için yapılan özel yatırımlarla birleştirerek, mobilya üretim sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Doğtaş, 2011 yılı içerisinde yaptığı yeni bir atılım ile tasarımlarını bu işin ustalarına bırakma kararı almıştır.
  
Doğtaş mobilya ürünlerinin tasarımları moda dünyasının en ünlü isimlerinin sağladığı katkılarla özel moda trendlerine dönüşmüş, uzun yıllara dayanan büyük birikimin çağa ayak uyduran en yeni tasarım ürünlerinin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekte olan firma, tasarım harikası Doğtaş kitaplık modelleri benzersiz dizaynlarıyla dünyanın birçok ülkesine satılan ürün çeşitlerinden biridir. Çeşitli geometrik şekillerin, tasarımın ustaları elinde fonksiyonel mobilyalara dönüşmesinin örneklerinden biri olan Doğtaş kitaplık modelleri, zengin ürün gamının örneklerinden biri. Doğtaş bebek odası takımları tasarımın en üst aşamasının simgeleri olarak, tüketicilerimizin beğenisini kazanmış ürünlerden biridir.

Doğtaş kitaplık modelleri, firmanın tasarım konusunda yaptığı atılımının en güzel örneklerinden biri olarak tüketicilerinin beğenisini kazanmış ürün çeşitlerinden biridir.2011 Yılında Mobilya sektöründe faaliyet gösteren en beğenilen firma ödülünü kazanan şirketimiz, modern çağa uyumlu olarak modern ve yeni bir anlayış sergileyerek, öncü atılımlarına devam etmektedir. Araştırma ve geliştirme konusuna özel bir önem veren ve bu doğrultuda yaptığı yatırımları sürekli olarak arttıran firmamız, müşteri memnuniyeti doğrultusunda tasarımlarını geliştirmeye devam etmektedir.

Doğtaş kitaplık modelleri




Doğtaş bebek odası

11 Eylül 2012 Salı

FULYA bebek odası beyaz



FULYA bebek odası beyaz
FULYA bebek odası beyaz

FULYA bebek odası beyaz
FULYA bebek odası beyaz

FULYA bebek odası beyaz
FULYA bebek odası beyaz


E1 kalite belgeli MDF den imal edilmiştir.. gürgen ayaklı,ithal teleskopik raylı çekmeceler.. parlak akrilik kurşunsuz compenantlı boya..her renk de...
büyüyebilen bebek karyolası sandığı uzatıldığında çalışma masası olarak kullanılır,extra komodini ile birlikte..çift taraf bebeğinizi rahatca alabilmeniz için asansör tertibatlı korkuluklu...taçları oyma figürlü veya cizgi fiğürlü seçenekli...
.
gardrop: genişlik 144 cm derinlik:56 cm yükseklik:216 cm
şifonyer:genişlik: 83cm derinlik:50cm yükseklik:110cm
kitaplık:gen:52cm der:37cm yük:155cm
büyüyen bebek sandıklı karyola: gen:93cm boyu:189cm derinlik:120cm
yatak ölçüsü: 80*180 cm alınmalıdır.
çalışma masası: gen:93cm der:60cm yük:80cm
komodin:gen:56cm der:35cm yük:47cmFULYA bebek odası beyaz

Bellona mobilya ürünleri

Bellona mobilya Ürünleri Mobilya sektöründe uzun yıllara dayanan deneyim ve bilgi birikimini sunarak, sektördeki boşlukları doldurmak amacıyla 1997 yılında faaliyetlerini başlatan Bellona, kendi tasarımlarını kendi tesislerinde son teknolojiyi kullanarak üretmektedir.

Bellona mobilya Kayseri Organize Sanayi Bölgesi' nde yaptığı tesis yatırımları ile ülkemizin önde gelen üretim tesislerinden birini oluşturmuş, üretim tesislerinin ileri teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak oluşturmuştur. Faaliyete geçtiği ilk yıldan itibaren özel tasarım ve kalitede ki ürünlerin, müşteri memnuniyeti merkezli pazarlama stratejileri ile tüketiciye sunulmasının sonucu olarak sektörde önemli bir yer edinmiştir. Bellona ürünleri mobilya ve destekleyici ürünler konusunda ülkemiz tüketicilerinin beğenisini kazanmış, buna bağlı olarak daha yeni ve daha çağdaş tasarımların geliştirilme sürecini başlatmıştır.

Her biri tüketicilerin beklentilerinin ötesini hedef alan, insan sağlığını önemseyen özel tasarım örnekleri olan Bellona mobilya ürünleri evlerinizin her köşesinde yer edindiğiniz, uzman geliştirici kadrosunun dünya standartlarına yön veren tasarım çalışmalarının sonucu ortaya çok şık ve estetik ürünler  çıkarmıştır. Mobilya alanına hitap eden çok geniş bir ürün yelpazesiyle beraber tasarım ve üretimini kendi tesislerinde yapan firma, kısa sürede uluslararası alanda hizmet vermeye başlamış, ülkemiz haricinde de birçok ülkeye ürün ihracatı yapmaya başlamıştır. Tüketicinin her türlü ihtiyacının belirlenerek tasarımlarına yansıtılması sonucu oluşan işlevselliğiyle Bellona kanepe modelleri, çağımızın gereklerine uygun olarak hazırlanmıştır. Bellona oturma grubu modelleri her zevke ve dekorasyon çeşidine uygun olarak, modern ve klasik çizgilerin bir araya getirilmesi ve kullanışlılığı ön planda tutarak oluşturulmuş özel tasarım örnekleridir.

Bellona kanepe modelleri



Bellona oturma grubu modelleri







10 Eylül 2012 Pazartesi

KALPLER genç kız odası



KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası

KALPLER genç kız odası %100 mdf den yapılmıştır.. akrilik beyaz pembe ve fujya lake boynmış ve her renk de tasarlanır..
KALPLER genç kız odası
karyolası 90*190 yatak ölçülü kanepe şeklindedir..gardrop tek kapak sürgülü diğer iki kapak normal açIlımlıdır...
..
.
.
.
.
.
.
.

dıştan ölçüler:
gardrop arkadan genişlik:150cm yükseklik:201cm derinlik:55cm
gardrop önden genişlik:189cm yükseklik:223cm
çalışma masası: genişlik:122cm derinlik:61cm yükseklik:187cm
kitaplık arkadan genişlik:84cm yükseklik:182cm derinlik:34cm
kitaplık önden genişlik:134cm yükseklik:203cm
şifonyer genişlik:79cm derinlik:46cm yükseklik:93cm
ayna yükseklik:85cm..
kanepe karyolası genişlik:101cm uzunluk:200cm yataklı yerden yükseklik:48cm arka dayaması yükseklik:115cm
orta sehpa çapı:57cm yükseklik:57 cm KALPLER genç kız odası